VALİ YÜKSEL İŞÇİLERLE İFTAR SOFRASINDA…

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Akyurt ilçesinde bir işletmede, işçilerle iftar yaptı.

Sağlık 1.08.2013 16:52:56 0
VALİ YÜKSEL İŞÇİLERLE İFTAR SOFRASINDA…

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Akyurt ilçesinde bir işletmede, işçilerle iftar yaptı.

Vali Yüksel’in işçilerle yaptığı iftar buluşmasına; Akyurt Kaymakamı Mustafa Yiğit, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile fabrika işçileri katıldı.

Vali Yüksel, İşçilerle iftar sofrasında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Türk ekonomisinin dinamosu olan bu işletmelerde feragat ve fedakarlıkla çalışan sizleri sevgi ile kucaklıyorum. Ramazan ayı; bereketin, sevginin yüreklerde idrak edildiği, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştirildiği, kardeşlik ve beraberlik duygularının güçlendirildiği bir aydır. Emeğini alın teriyle buluşturan işçilerimiz ile birlikte iftar sofrasında bulunmaktan dolayı da büyük bir bahtiyarlık duyuyorum.” dedi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, “Yeni yüzyıl şartları içerisinde insanoğlunun başını döndürecek biçimde değişim ve dönüşümler yaşandığını ve bunu Ankara’da dikkatle izlediklerini” belirterek “Dünyada sosyal, ekonomik ve kültürel kavramlar ile tüm değerlerin çatılarının uçtuğunu ve âlemde düz dünya rekabeti yaşandığını, Ankara olarak bu dünya yarışından kopmayacaklarını ve dünya şehri Ankara’yı yaratmak için bütün güçleriyle çalıştıklarını” söyledi.

Vali Yüksel, “Ankara ilinde yaşam kalitesinin daha da iyileştirilmesi, altyapılarının geliştirilmesi ve bir dünya şehri yaratılması hususundaki çalışmaların yürütülmekte olduğunu ve yürütülmeye de devam edileceğini” belirterek “Bu kalkınmanın gerçek kahramanları çalışkan, emeğin ve alın terinin timsali işçilerimizdir. Sizlere çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Fabrika yemekhanesindeki iftardan sonra işçiler ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Vali Yüksel, geç saatlerde Akyurt ilçesinden ayrı

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10680,00%-0,82
  • DOLAR

    32,95% 0,25
  • EURO

    35,28% 0,18
  • GRAM ALTIN

    2456,69% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00